Wandelen in Amerika – de mooiste wandelroutes

Wandelen in Amerika

Droom je er al tijden van om Amerika eens te bezoeken? Wil je je graag onderdompelen in de gigantische steden, typisch Amerikaanse cultuur en prachtige natuur? Dan wordt het hoog tijd om eens eindelijk die vakantie te plannen. Waarschijnlijk is een wandelvakantie niet het eerste waar je aan denkt wanneer je een bezoek wilt plannen aan de Verenigde Staten. Het land is namelijk zo uitgestrekt dat je met wandelen slechts een klein gedeelte van het land kunt zien. Toch bestaat er de mogelijkheid om je al wandelend door Amerika te verplaatsen en toch veel te zien van het land. Om ervoor te zorgen dat jij de mooiste plekken van de VS ontdekt, helpen we je graag bij het samenstellen van je wandelroute. Hierdoor weet je zeker dat je niets hoeft te missen.

Wandel dwars door de meest prachtige nationale parken in de VS

In Amerika zijn er ontzettend veel nationale parken te vinden die zeker het bezoeken waard zijn. Tijdens je wandelvakantie is het dan ook zeker een aanrader om door deze parken heen te lopen en de prachtige Amerikaanse natuur te ontdekken. De mooiste wandelroutes van Amerika lopen dan ook door bijvoorbeeld het Zion National Park. Niet alleen de rijke geschiedenis van dit park zal je verbazen, maar ook de diversiteit van de flora en fauna in dit park is gigantisch groot en zeker het bekijken waard. Raadzaam is het dus om je wandelroute zo te plannen dat je een bezoek kunt brengen aan dit prachtige nationale park. Door tussendoor bijvoorbeeld gebruik te maken van het vliegtuig kun je verschillende delen van Amerika zien en toch de omgeving grotendeels wandelend verkennen.

 Hoe stippel je een looproute uit?

Omdat Amerika zo’n gigantisch groot land is, kan het erg lastig zijn om je wandelroute te bepalen. In Amerika zijn voornamelijk langeafstandswandelingen te vinden die je langs allerlei prachtige plekken brengen. Heb je al enig idee welke plekken je sowieso wilt bezoeken? Dan helpen wij je graag om op basis van jouw voorkeuren een route te berekenen waarbij je daadwerkelijk al deze plekken aandoet. Dat scheelt je zelf niet alleen een hele hoop werk, het betekent ook dat je met een ontspannen gevoel aan je vakantie kunt beginnen. Wij zorgen er namelijk voor dat alles goed is geregeld: van de wandelroute, tot de overnachtingen en zelfs je vlucht. Tot slot moet u voor het reizen naar de VS een ESTA aanvragen. Een ESTA USA aanvragen in het Nederlands kunt u gemak regelen via verschillende aanbieders online.

wandelen in Amerika