Wandelen in Canada – mooiste wandelroutes

Wandelen in Canada

De ongerepte natuur van Canada wordt weleens als een van de mooiste ter wereld bestempeld. Wij geven je dus groot gelijk wanneer je tijdens je volgende vakantie dit prachtige land wil gaan ontdekken. Het adembenemende landschap van Canada ontdek je het allerbeste door er doorheen te wandelen. Alleen dan heb je genoeg tijd om alles in je op te nemen en een unieke ervaring te ondergaan. Loop bijvoorbeeld door een van de prachtige natuurparken, zet je tentje neer aan de rand van een van de vele felblauwe meren en geniet optimaal van alles wat Canada te bieden heeft. Vind je het lastig om precies te bepalen welke plekken je tijdens je wandeling echt gezien moet hebben? We helpen je graag op weg!

 

Deze wandelroutes wil je niet missen

Er zijn namelijk een aantal mooie wandelroutes in Canada die je niet mag missen. Zo kun je je eindeloos vergapen aan de Canadese natuur tijdens een wandeltocht langs de westkust van Canada. Hierbij kom je namelijk zowel langs de kust, als langs hoge bergpassen en ontdek je dus in een vakantie het veelzijdige landschap van dit land. Ben je van plan om tijdens je volgende vakantie te gaan wandelen in Canada waarbij je misschien wel deze route wilt volgen? Dan zijn er een aantal dingen die je van tevoren goed moet regelen om er zeker van te zijn dat je goed voorbereid op weg gaat. Zo is het handig om de wandelkalender in de gaten te houden. Het ene seizoen kan namelijk gunstiger zijn voor een bepaald gebied dan een ander seizoen. Het is natuurlijk wel zo fijn als het zonnetje lekker schijnt tijdens je wandeling. Daarnaast zijn er ook een hoop andere diersoorten te vinden in Canada die je zomaar tijdens je reis kunt tegenkomen. Weet je bijvoorbeeld wat je moet doen wanneer je onverwachts een beer tegenkomt tijdens je wandeling? Zorg dat je voorbereid op weg gaat.

 

Je reis en toeristenvisum regelen

Klinkt zo’n wandelvakantie naar Canada je als muziek in de oren? Dan helpen we je graag bij het plannen van zo’n reis. In samenspraak met jou stellen wij een route samen die volledig aan al jouw wensen voldoet. We geven je tips over mooie plekken in Canada die je niet mag missen en passen je route hierop aan. Dat scheelt je een hoop tijd en geregel en zo weet je zeker dat je een prachtige route zult lopen. Naast de wandelroute plannen helpen we je ook graag me het boeken van overnachtingen en je vlucht naar Canada. Ook ondersteunen we je bij het aanvragen van het toeristenvisum, oftewel de eta. Dit is een speciaal document dat inwoners van bijvoorbeeld Nederland en België in staat stelt om zonder toeristenvisum Canada te reizen. Om een eta te verkrijgen moet deze online worden aangevraagd en moet je een speciaal eta formulier invullen. Wij helpen je al te graag bij dit soms ingewikkelde proces. Zo weet je zeker dat voor vertrek al je reisdocumenten in orde zijn.